Here comes the sun

Dat we massaal de opdracht hebben gekregen om zoveel mogelijk binnen te blijven, betekent niet dat we niet mogen wegdromen bij de mooiste mode van dit voorjaar. Diverse vrolijke prints, zachte én felle kleuren voeren ons mee naar zonnigere dagen, zonder zelfs maar een voet buiten de deur te zetten. De voorjaarsmode is verfrissend en opbeurend. Precies wat we nodig hebben vandaag de dag!

True colors. Qua kleuren is de lente van 2020 er één van contrasten met aan de ene kant zeer kleurrijke, frisse, heldere kleuren en aan de andere kant natuurlijke en subtiele tinten. De jaren 90 zijn al verschillende seizoenen een bron van inspiratie, maar dit voorjaar is er sprake van een terugkeer naar de minimalistische look van toen. Met name in het kleurenpalet waar de naturel tinten domineren, zoals ivoor, beige en verschillende tinten wit, welke zorgen voor zachte en mooie ensembles. Aan de andere kant doet het kleurenpalet van dit voorjaar aan een zonsopgang in al haar prachtige glorie denken, omdat levendige sinaasappel tonen de boventoon voeren, afgewisseld met helder roze en geel. Degenen die nog niet helemaal klaar zijn voor een top-tot-teen sunset look, raden we aan te kiezen voor statement accessoires, zoals een tas of een paar schoenen in een opvallende tint. Of nóg subtieler met een lippenstift of nagellak in een trendkleur.

Blooming business. Polka dots of oversized strepen, gigantische (abstracte) bloemen, levendige kleuren, weelderige groene bladeren, tropische taferelen of retro psychedelische behang invloeden uit de jaren 60 en 70: dit voorjaar is het feest van de zogeheten power-prints, uitgevoerd in simpele basics of afgewerkt met prachtige details als ruches en bohemien borduurwerk op broeken, jassen, tops, rokken, handtassen en zelfs schoenen. Deze lente dragen we romantische maxi jurken in all over bloemendessin, tops en t-shirts in exotisch tropenmotief gecombineerd met fris wit of denim, sixties prints op een flared broek, een klassieke streep gedragen op een plooirok en een chique stip op een jeans of gedurfde groen pantalon. Let the good times begin!